Kan man ha Hörlurar i Solarium?

woman 667547 1280 1

Vissa människor använder sina AirPods hela dagen, även när de besöker ett solarium. Solarier är den fantastiska platsen för att höra några låtar och koppla av, samtidigt som du gradvis får din solbränna. Men är det säkert att använda dina trådlösa hörsnäckor i en sådan miljö?

Att bära AirPods i en solarie har inga negativa effekter på de trådlösa hörsnäckorna. Men långvarig publicering av dina AirPods för värme eller UV-strålning från solariet kan skada elektroniken inuti enheten.

Eftersom temperaturen i en solsäng kan bli ganska het, är det en bra idé att ta bort all dyr elektronik i förväg. Se särskilt till att ta bort din Iphone eller Android-smarttelefon, eftersom strålningen kan orsaka problem med enskilda enheter permanent.

Kan AirPods överhettas i ett solarium?

En av huvudproblemen med AirPods är att de är möjliga att överhettas. Helt enkelt för att solarier kan ha temperaturer på upp till 39 grader, kan kortvarig exponering i en solarie helt enkelt inte få AirPods att överhettas. Kortintervallssolning bör inte orsaka några utmaningar.

Flera minuter av tropisk värme kommer inte att förstöra dina trådlösa hörsnäckor, helt enkelt för att de är utvecklade för användning i tropiska klimat på rätt sätt.

Enligt Apple är den idealiska arbetstemperaturen för AirPods 0º till 35º C. En solariemadrass kan vara lite varmare än så här, upp till 39ºC, men de begränsade intervallerna för en solningssession bör inte vara i stånd att störa hörsnäckorna på något sätt. Och nej, dina AirPods är inte utrustade för att explodera.

Ladda verkligen inte AirPods inuti ett solarium

Det är väldigt typiskt att AirPods värms upp under laddning. Om du anger din laddningssituation i solariumsmadrassen för inomhusbruk kan den tillförda värmen i princip orsaka att öronsnäckorna genererar alldeles för mycket värme.

Om ditt batteri har gått minskat, gå bara bort från solariet lokalen och begär sedan på en annan plats. Detta kommer att hålla sig borta från eventuella överhettningsproblem.

Se till att du är säker på att hänvisa till de fantastiska driftstemperaturerna för AirPods som presenteras av Apple, som påpekats tidigare i denna korta artikel. Dessa vägledningar kan också ses i guideboken som du får när du köper dina prylar.

Kan du lyssna på musik eller ha hörlurar i en solarie?

Ja, det är säkert att bära hörlurar i ett solarium. Värmen i solariet kommer inte att orsaka några skador på dina hörlurar. Du bör dock vara försiktig så att du inte tappar hörlurarna i solariet. Om de faller av kan de potentiellt skadas.

Är det säkert att bära hörlurar i en solarie?

Ja, det är helt säkert att bära hörlurar i en solarie. Många är oroliga för att värmen skadar hörlurarna, men så är inte fallet.
Medan temperaturer kan nå upp till 39 grader, är detta inte tillräckligt varmt för att skada hörlurarna.
Dessutom kommer du inte att vara där för alltid. De flesta solariumpass varar bara runt åtta till femton minuter. Så värmen kommer inte att ha någon betydande inverkan på dina hörlurar.
Du bör dock vara försiktig så att du inte tappar hörlurarna i solariet. Om de faller av kan de potentiellt skadas.
Så om du letar efter en ursäkt för att bära dina favorithörlurar, sätt på dem medan du solar. Du kommer att vara säker och frisk.

Tips för att bära hörlurar i en solarie

1. Fråga om det är okej att ha hörlurar på sig

Vissa salonger tillåter inte hörlurar eftersom de kan störa utrustningen. Så det är alltid en bra idé att fråga om det är okej att bära dem.
Du vill inte bli utslängd från salongen för att du bryter mot reglerna.

2. Håll volymen låg

Du vill inte spränga din musik så högt att du inte kan höra någon annan i salongen. Håll volymen låg så att du fortfarande kan ha en konversation om du behöver.

3. Ta av hörlurarna mellan solningstillfällena

Det är bara en bra idé att ta av hörlurarna mellan solningssessionerna. Detta kommer att bidra till att minska risken för skador på dem.

Du vill inte heller att dina hörlurar ska orsaka kommunikationsproblem mellan dig och skötarna.

4. Ta med trådlösa hörlurar om möjligt

Det sista du vill är att dina hörlurssladdar trasslar ihop sig med vad som helst i solariet. Om du har trådlösa hörlurar behöver du inte oroa dig för att det ska hända.

5. Se till att ta av dem när du applicerar lotion eller tvättar ansiktet

Detta är bara god hygienpraxis. Du vill inte få lotion eller tvål i dina hörlurar och skada dem.

Kan värme från solarium skada mina hörlurar?

Nej, värmen i solariet kommer inte att skada dina hörlurar. Temperaturerna i ett solarium är inte tillräckligt varmt för att skada de flesta hörlurar.

Dessutom är du bara i solariet under en kort tid, så värmen kommer inte att ha någon betydande inverkan på dina hörlurar. Se bara till att ta av dem mellan solningspassen och var noga med att inte tappa bort dem i sängen.

Kommer UV-strålningen i en solarie att skada hörlurar?

Solariebås producerar UV-strålning, som vissa människor är oroade över kan skada hörlurarna.

Så så länge du bär hörlurar som tål höga temperaturer behöver du inte oroa dig för att UV-strålningen skadar dem.

Det är dock viktigt att nämna att UV-strålning med tiden kan skada vissa inre delar av hörlurarna. Så även om det inte är troligt att UV-strålningen kommer att skada dina hörlurar, är det fortfarande en möjlighet.

Plasthöljet på de flesta hörlurar kan också påverkas av UV-strålningen. Men som jag redan har nämnt sker detta bara vid långvarig exponering.

Så eftersom du bara kommer att vara i solariet i några minuter åt gången, behöver du inte oroa dig för att UV-strålningen skadar dina hörlurar.

By Audiofly

Lämna ett svar

Liknande inlägg