Hörlurar till Yoga- Vad du bör Tänka på

earphones 7031534 1280

Är du trött på att hörlurarna kopplas ur under din yogarutin? Dagarna med hörlurar som hängde hela vägen ner till toppen av din navel är borta.

Nuförtiden är trådlösa eller mindre hörlurar med sladd mer effektiva än längre hörlurar.

Vissa människor tycker om att lyssna på musik, nyheter, föreläsningar, podcasts, etc. när de tränar och att ständigt behöva skjuta dina långa hörlurar ur vägen kan bli irriterande.

Långa hörlurar kan dras ut av dina rörelser eller till och med falla ut av sig själva vilket är frustrerande.

Trådlösa hörlurar eller hörlurar som har kortare sladdar är effektivare och blir allt mer populära. För att inte tala om, trådlösa öronsnäckor eller hörlurar är de mest användbara för alla som tycker om att träna, inklusive yoga.

Vissa gör yoga hemma och lyssnar på deras yogaträning på en elektronisk enhet och drar nytta av hörlurar så att de kan höra poserna direkt i öronen.

Vissa går på studioyogaklasser och har fortfarande hörlurar i sig för att lyssna på sin egen musik och bara följa instruktörens rörelser.

Idag kan människor koppla sina hörlurar till sina telefoner eller andra elektroniska enheter, vilket är praktiskt under träning.

Det finns olika anledningar till att människor använder hörlurar under ett träningspass och det finns hörlurar för alla. Följande hörlurar är alla utrustade med ett brett utbud av funktioner, varierar i priser och kontrollera alla rutorna när du letar efter de perfekta hörlurarna för ditt träningspass.

Att tänka på när du ska köpa hörlurar för yoga

In-Ear hörlurar

Det är viktigast att hörlurarna för yoga som du väljer inte påverkar din förmåga att röra sig fritt. Oavsett om du går igenom alla krigarpositioner eller övergår från kobra till barns pose, vill du inte att tjocka, over-ear hörlurar ska komma i vägen. Leta efter in-ear-hörlurar med en ergonomisk passform.

Riktigt trådlösa hörlurar

Dina hörlurar behöver inte bara vara diskreta, utan de behöver inte ha några sladdar. True Wireless-hörlurar gör så att du kan lyssna på lugnande musik eller instruktioner utan några distraktioner.

Brusreducering

Du gör förmodligen yoga för att slappna av och fokusera. Om du bor i en stad kan det vara svårt att undkomma ljudet av trafik; om du bor med din familj kan det vara svårt att ställa in och undkomma deras kollektiva brus. Att skaffa yogatelefoner med aktiv brusreducerande eller brusisoleringsteknik är ett bra sätt att lösa det här problemet. Hörlurarna ger dig en boost genom att blockera ute onödigt bakgrundsljud, så att du kan fokusera på dig själv.

När du är i yogaträning behöver du bara ha en lugn plats som gör att du kan koncentrera dig och fokusera. Det är därför du behöver ett headset som gör att du kan röra dig utan att distrahera kablar. Det finns andra saker som du bör tänka på när du väljer de bästa trådlösa hörlurarna för yogaträning.

Batteritid. Du vill inte bli avbruten med en plötsligt döda hörlurar medan du gör yoga. Det skulle förstöra din koncentration. Ta den som håller i minst 6 timmar och med fördelarna med korttidsladdning.
Bluetooth-anslutning. Med headset där delar är anslutna med sladdar skulle det inte vara några problem med synkronisering. Men för anslutningen, se till att den ger dig en stabil anslutning mellan enheter. Den ska ansluta till ett hyfsat  avstånd. Den bör ha den senaste versionen av Bluetooth-teknik för att säkerställa anslutning.
Ljud och baskvalitet. Meditativ musik är värdelös när din ljudkvalitet är dålig. Så välj den med högteknologiskt ljud med djup bas. HD-ljud är att föredra.
Vattentät funktion. När du yogar förväntas du svettas kraftigt. Ta den som ger dig ett bekymmersfritt träningspass utan att behöva tänka på att skada enheten med svett.

By Audiofly

Lämna ett svar

Liknande inlägg