JBL Xtreme 2 – Vattentät Bluetooth-högtalare i Gun Metal

1696611637

*Vill du ha en högtalare som kan leverera kraftfullt ljud och samtidigt vara vattentät? Då är JBL Xtreme 2 i gun metal-färgen kanske något för dig. Den här bärbara Bluetooth-högtalaren kombinerar robusthet och imponerande ljudprestanda i en stilren design. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på JBL Xtreme 2 och utforska dess egenskaper, ljudkvalitet, användningsområden och mycket mer.*

Översikt

JBL Xtreme 2 är en vattentät Bluetooth-högtalare som är utformad för att leverera hög ljudkvalitet och vara lämplig för användning både inomhus och utomhus. Den har en imponerande batteritid på upp till 15 timmar, vilket gör den till en perfekt följeslagare för långa utflykter eller fester. Xtreme 2 är också utrustad med en inbyggd uppladdningsport, vilket gör att du kan ladda dina enheter direkt från högtalaren.

Med sin robusta design och IPX7-vattentäthetsklassning är JBL Xtreme 2 byggd för att klara av tuffa förhållanden. Du kan ta med dig den till stranden, poolen eller regniga dagar utan att behöva oroa dig för att högtalaren tar skada. Den är också dammresistent, vilket gör den perfekt för utomhusaktiviteter som vandring eller camping.

Design och byggkvalitet

JBL Xtreme 2 har en robust och hållbar design som klarar av att hantera de mest krävande situationerna. Den är tillverkad av slitstarka material och har ett skyddande gummiskikt runt kanterna för att skydda högtalaren från stötar och fall. Med sin gun metal-färg ger den ett elegant och stilrent intryck.

Högtalaren är relativt stor och väger cirka 2,4 kg, vilket gör den mindre portabel än vissa andra Bluetooth-högtalare på marknaden. Men den kommer med en praktisk bärrem som gör det enkelt att bära runt den. Den har också en robust gummibotten som ger extra stabilitet när den placeras på olika ytor.

Ljudprestanda

JBL Xtreme 2 är utrustad med två 2,75-tums basenheter och två 2,75-tums diskantelement, vilket ger en välbalanserad ljudupplevelse. Högtalaren har en imponerande basrespons och kan producera kraftfullt ljud med djupa basar och kristallklara diskanttoner.

Den har även en inbyggd JBL Connect+-funktion som gör det möjligt att koppla samman upp till 100 andra JBL-högtalare med samma funktion. Detta ger dig möjlighet att skapa ett imponerande ljudsystem för större evenemang eller fester.

Användning och anslutningsalternativ

JBL Xtreme 2 är enkel att använda och kan anslutas till en rad olika enheter via Bluetooth. Den har även en 3,5 mm ljudingång för att kunna anslutas till enheter som inte har Bluetooth-funktion. Högtalaren har även en USB-port som gör att du kan ladda dina enheter direkt från högtalaren.

Med sin vattentäta design är JBL Xtreme 2 perfekt för användning utomhus. Du kan ta med dig den till stranden, poolen eller parken och njuta av din favoritmusik utan att behöva oroa dig för att högtalaren blir skadad av vatten eller damm. Den har också en inbyggd mikrofon, vilket gör att du kan använda den som högtalartelefon för handsfree-samtal.

Batteritid och laddningsalternativ

JBL Xtreme 2 har en imponerande batteritid på upp till 15 timmar, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för långa resor eller fester. Högtalaren har också en inbyggd uppladdningsport, vilket gör att du kan ladda dina enheter direkt från högtalaren medan musiken spelas.

Den medföljande laddaren är relativt stor och tar lite tid att ladda upp högtalaren helt. Men eftersom batteritiden är så lång behöver du inte oroa dig för att högtalaren ska dö mitt i festen.

JBL Connect+ och andra funktioner

JBL Xtreme 2 är utrustad med JBL Connect+-funktionen, vilket möjliggör trådlös anslutning till upp till 100 andra JBL-högtalare med samma funktion. Detta ger dig möjlighet att skapa ett imponerande ljudsystem för större evenemang eller fester. Du kan också använda JBL Connect+-appen för att enkelt styra och anpassa inställningar för högtalaren.

Högtalaren har också en dedikerad JBL-basport, vilket ger ännu djupare och kraftfullare basar. Den är också kompatibel med röstassistenter som Google Assistant och Siri, vilket gör att du kan styra högtalaren genom röstkommandon.

Pris och tillgänglighet

JBL Xtreme 2 i gun metal-färgen finns tillgänglig för köp hos återförsäljare som säljer JBL-produkter. Priset kan variera beroende på var du köper högtalaren, men den ligger vanligtvis i mellanklassen när det gäller prissättning för Bluetooth-högtalare. Den erbjuder dock många avancerade funktioner och imponerande ljudprestanda, vilket gör den till ett bra val för dem som söker en kraftfull och vattentät högtalare.

Sammanfattning

JBL Xtreme 2 i gun metal-färgen är en robust och vattentät Bluetooth-högtalare som erbjuder imponerande ljudprestanda och många användbara funktioner. Dess vattentäta design och tåliga konstruktion gör den till en perfekt följeslagare för utomhusaktiviteter. Den har en imponerande batteritid på upp till 15 timmar och kan även ladda dina enheter medan musiken spelas. Med sin JBL Connect+-funktion kan du också koppla samman upp till 100 andra JBL-högtalare för att skapa ett imponerande ljudsystem för större evenemang eller fester.

FAQ

1. Är JBL Xtreme 2 kompatibel med alla Bluetooth-enheter?

Ja, JBL Xtreme 2 är kompatibel med de flesta Bluetooth-enheter, inklusive smartphones, surfplattor och datorer. Du kan enkelt ansluta den till din enhet och njuta av trådlöst ljud.

2. Kan jag använda JBL Xtreme 2 som en högtalartelefon för att ta emot samtal?

Ja, JBL Xtreme 2 har en inbyggd mikrofon, vilket gör det möjligt att använda den som högtalartelefon för handsfree-samtal. Du kan enkelt svara på samtal och prata utan att behöva plocka upp din telefon.

3. Kan jag koppla samman flera JBL Xtreme 2-högtalare för att skapa ett imponerande ljudsystem?

Ja, JBL Xtreme 2 har JBL Connect+-funktionen som gör det möjligt att koppla samman upp till 100 andra JBL-högtalare med samma funktion. Detta ger dig möjlighet att skapa ett imponerande ljudsystem för större evenemang eller fester.

4. Hur länge tar det att ladda JBL Xtreme 2 helt?

Det tar cirka 3,5 timmar att ladda JBL Xtreme 2 helt med den medföljande laddaren. Då kan du njuta av upp till 15 timmar kontinuerlig musikspelning.

5. Är JBL Xtreme 2 vattentät?

Ja, JBL Xtreme 2 är vattentät enligt IPX7-klassificeringen, vilket innebär att den kan nedsänkas i vatten upp till en meter i upp till 30 minuter utan att ta skada. Du kan vara säker på att högtalaren kommer att klara av regniga dagar eller en dag på stranden utan problem.

By Audiofly

Liknande inlägg