Bose QuietComfort 35 II – Trådlösa hörlurar i toppklass

1696766704

Introduktion

Trådlösa hörlurar har blivit en integrerad del av vårt moderna liv. Med möjligheten att njuta av musik, podcasts och filmer utan att vara begränsad av sladdar har de blivit populära och efterfrågade. Bose QuietComfort 35 II är en av de mest framstående trådlösa hörlurarna på marknaden. Dessa hörlurar har fått mycket uppmärksamhet och positiv kritik för sin ljudkvalitet, brusreducering och användarvänlighet. Låt oss ta en närmare titt på vad som gör Bose QuietComfort 35 II till ett utmärkt val för musikälskare och ljudentusiaster.

Enastående ljudkvalitet

När det kommer till ljudkvalitet är Bose QuietComfort 35 II verkligen i en klass för sig. Hörlurarna är utrustade med Bose TriPort-teknik som ger en naturlig och balanserad ljudåtergivning. Oavsett om du lyssnar på din favoritlåt, tittar på en film eller spelar spel, kommer du att uppleva en imponerande ljudupplevelse. Basen är djup och fyllig, mellanregistret är klart och diskanten är detaljerad utan att vara skarp eller överspänd. Bose QuietComfort 35 II levererar en ljudsignatur som passar de flesta musikgenrer och ljudinnehåll.

Brusreducering i världsklass

En av de mest imponerande funktionerna hos Bose QuietComfort 35 II är dess brusreduceringsteknik. Denna funktion skapar en tyst oas i en bullrig omgivning och låter dig fokusera på din musik eller ditt samtal utan störningar. Hörlurarna använder aktiv brusreduceringsteknik för att mäta och anpassa sig till omgivningsljudet, vilket resulterar i en effektiv minskning av oönskat ljud. Det spelar ingen roll om du är på ett flygplan, på ett kontor eller ute på stan – Bose QuietComfort 35 II kommer att ge dig en tyst och avkopplande lyssningsupplevelse.

Trådlös frihet och användarvänlighet

Bose QuietComfort 35 II är trådlösa hörlurar som använder Bluetooth-teknik för att ansluta till din ljudkälla. Detta ger dig friheten att röra dig utan att behöva oroa dig för sladdar som trasslar sig eller begränsar dina rörelser. Anslutningen är stabil och har en räckvidd på upp till 10 meter, vilket ger dig flexibilitet att använda hörlurarna på ett bekvämt sätt.

Dessutom har Bose QuietComfort 35 II en intuitiv touchkontrollpanel på hörlurarnas högra kåpa. Med bara några enkla gester kan du justera volymen, byta låt och besvara samtal. Detta gör användningen av hörlurarna smidig och bekväm. Du behöver inte längre ta fram din telefon eller enhet för att ändra inställningar eller kontrollera musiken – allt kan göras direkt på hörlurarna.

Bekväm och långvarig användning

När det gäller bekvämlighet har Bose QuietComfort 35 II verkligen gjort sitt hemläxa. Hörlurarna har en lätt konstruktion och är utrustade med generöst vadderade öronkåpor och en justerbar huvudbygel. Detta gör att hörlurarna sitter bekvämt på huvudet även under långa lyssningssessioner. Du kan njuta av din musik i timmar utan att känna obehag eller tryck mot öronen.

Batteritiden är också en viktig faktor för trådlösa hörlurar, och Bose QuietComfort 35 II levererar här också. Med en imponerande batteritid på upp till 20 timmar kan du njuta av hörlurarna under lång tid innan du behöver ladda dem. Dessutom har hörlurarna en snabbladdningsfunktion som ger dig 2,5 timmars användningstid efter bara 15 minuters laddning. Detta är perfekt för de gånger du behöver ladda hörlurarna snabbt innan du ger dig ut på vägen.

Anpassningsbara inställningar och röststyrning

Bose QuietComfort 35 II erbjuder också anpassningsbara inställningar och funktioner för att passa dina preferenser. Genom att använda den kostnadsfria Bose Connect-appen kan du ändra brusreduceringsnivån och anpassa ljudinställningarna efter dina önskemål. Du kan också välja olika equalizerinställningar och spara dem för olika musikgenrer eller ljudinnehåll.

En annan intressant funktion hos Bose QuietComfort 35 II är dess inbyggda röstassistent. Hörlurarna är kompatibla med både Google Assistant och Amazon Alexa, vilket gör det möjligt för dig att styra musiken och använda röstkommandon utan att behöva ta fram din telefon. Detta ger dig en enkel och handsfree-upplevelse när du är på språng.

Slutsats

Bose QuietComfort 35 II är verkligen trådlösa hörlurar i toppklass. De erbjuder en enastående ljudkvalitet, brusreducering i världsklass och användarvänlighet som överträffar förväntningarna. Med sin bekväma passform och långvariga batteritid är de perfekta för långa lyssningssessioner och resor. Oavsett om du är en musikälskare eller en ljudentusiast kommer Bose QuietComfort 35 II att ge dig en imponerande ljudupplevelse som tar dig bortom dina förväntningar.

Vanliga frågor om Bose QuietComfort 35 II

1. Kan jag använda Bose QuietComfort 35 II med en kabel om jag inte vill använda Bluetooth?

Ja, Bose QuietComfort 35 II levereras med en ljudkabel som gör det möjligt att ansluta hörlurarna till ljudkällor med en 3,5 mm-uttag. Detta gör det möjligt att använda hörlurarna även när Bluetooth inte är tillgängligt.

2. Vad skiljer Bose QuietComfort 35 II från den tidigare modellen, Bose QuietComfort 35?

Den främsta skillnaden mellan Bose QuietComfort 35 II och den tidigare modellen är att Bose QuietComfort 35 II har inbyggd röstassistentfunktionalitet. Detta gör det möjligt att använda hörlurarna för röststyrning och tillgång till röstassistenter som Google Assistant och Amazon Alexa.

3. Kan jag använda Bose QuietComfort 35 II med min TV?

Ja, du kan använda Bose QuietComfort 35 II med en TV som har Bluetooth-anslutning eller en 3,5 mm-uttag. Detta gör att du kan njuta av en förstklassig ljudupplevelse när du tittar på dina favoritprogram och filmer.

4. Kan jag använda Bose QuietComfort 35 II under träning eller fysisk aktivitet?

Bose QuietComfort 35 II är inte avsedda för träning eller fysisk aktivitet eftersom de inte är vattentäta eller svettåliga. För träning rekommenderas det att använda hörlurar som är specifikt utformade för sportaktiviteter.

5. Finns det några färgalternativ för Bose QuietComfort 35 II?

Ja, Bose QuietComfort 35 II finns i tre färgalternativ: svart, silver och roseguld. Du kan välja den färg som passar din stil och preferens bäst.

By Audiofly

Liknande inlägg